EKSKLUZIVNA PONUDA ZA REZIDENCIJE
SAZNAJ VIŠE
EKSKLUZIVNA PONUDA ZA REZIDENCIJE
Promo naslovna slika Stellamar agencije za zapošljavanje

Stellamar

Stellamar nije samo još jedna agencija za zapošljavanje – mi privlačimo, oblikujemo i obučavamo kadrove kako bismo obezbijedili najbolja rješenja u segmentu regrutacije i HR konsaltinga po mjeri klijenta kroz naš izvrstan tim.

Poznati smo kao globalni provajder rješenja u oblasti zapošljavanja u Tehničkom, Ugostiteljskom i sektoru Ultra Visoke Neto Vrijednosti (UHNW).

Primjenjujući znanja i koristeći svoje kontakte unutar ovih sektora pružamo niz dodatnih usluga kako bismo pomogli nesmetano i efikasno zapošljavanje i mobilizaciju specijalizovanih stručnjaka – gdje i kada su potrebni.

Stellamar se ponosi time što je prioritetni partner u regrutaciji kadrova kod odabranih poslodavaca. Riječ je o najcjenjenijim i najperspektivnijim organizacijama koje sa nama dijele vrijednosti našeg brenda kao što su integritet, povjerenje i naporan rad.

Naši savjetnici za zapošljavanje, svako posvećen pojedinačnom sektoru, lično pronalaze, procjenjuju i postavljaju najbolje kandidate za određeni posao. Kao organizacija, ponosimo se time što smo veoma pedantni, efikasni i metodični u svom pristupu i razumijevanju prirode poslovanja naših partnera kao i pružanju vrhunske usluge, prilagođene specifičnim zahtjevima svakog klijenta.