property of the month
VIEW OFFER

Događaji i aktivnosti

Book and Pay*

*Bookings up to one month only

Request a Quote

USPOMENE KOJE TRAJU CIJELI ŽIVOT

Doživite najbolje što Crna Gora nudi

Tim Porto Montenegra kreiraće Vam nezaboravan boravak u Crnoj Gori, potpuno drugačiji nego do sada. Porto Montenegro je epicentar različitih lifestyle i art događaja, ne samo u Crnoj Gori, već i na cijelom Jadranu, koji privlači velika imena i VIP ličnosti.

SKRIVENA BLAGA
Priroda

Kanjon Tare je drugi po dubini kanjon u svijetu poslije Velikog Kanjona Kolorada, dok je Skadarsko jezero najveće u Evropi. Ovo su samo dva od mnogih nevjerovatnih mjesta koja vas čekaju u nacionalnim parkovima Crne Gore. Oni nude netaknute iskonske pejzaže, uz brojna lokalna gastro iskustva.

VELIČANSTVENA PRIRODA
Avantura

Svake godine u proljeće okolne mrko-sive i smaragdno zelene planine nude mogućnosti za rafting, jahanje, treking i zip-lining. Zimi možete brzo stići na planinske vrhove, što čini ovu destinaciju prepunom različitih vidova aktivnosti tokom cijele godine, posebno za skijanje.

DREVNA ISTORIJA
Kultura

Kotor sa svojim veličanstvenim bedemima, ostrvo Gospa od Škrpjela, manastir Ostrog priljubljen uz strmu stijenu, samo su neke od kulturnih znamenitosti Crna Gore, koju možete istraživati.


SVEVREMENSKA ELEGANCIJA I GLAMUR

Dinamična atmosfera u marini

POVEZANA ZAJEDNICA
Život na vodi

Nautičko naselje i Jahting klub Porto Montenegra su glavni centar naše zajednice tokom cijele godine koji nude i mnoštvo mogućnosti za korporativne događaje i privatne zabave.

ASISTENCIJA NA LICU MJESTA
Izuzetni događaji

Bilo da je u pitanju vjenčanje, godišnjica, rođendanska proslava ili koktel uz zalazak sunca sa prijateljima, lifestyle timovi Porto Montenegra su na raspolaganju da se pobrinu o svim željama klijenata.

DOGAĐAJI I NOĆNI ŽIVOT
Ljetnja senzacija

Modne revije, muzički koncerti, međunarodni DJ-evi, degustacije vina, lansiranje luksuznih brendova i noćni život kreiraju intenzivan kalendar događaja u naselju.

BIZNIS PROSTOR
Centar za inovacije

Centar za inovacije, biznis zona za preduzetnike i freelancer-e, otvoren je u Porto Montenegru – radni prostor koji funkcionise kao kancelarija za sve one kojima je ista potrebna na par sati ili rade na terenu.


GARANTOVANA ORIGINALNOST

Predstavite vaš proizvod

Autentičnost naših lokacija nudi jednistvenu platformu za predstavljanje vaših proizvoda i servisa međunarodnoj klijenteli.


ASPIRATIONAL BACKDROPS

Raznovrsni događaji i lokacije

Jahting klub

Saznaj više

Regent Hotel

Saznaj više

Zbirka Pomorskog Nasljeđa

Saznaj više

Marina Park

Saznaj više

Auditorijum Doma Vojske

Saznaj više

PM Sinhro

Saznaj više

Plato Podmornice

Saznaj više

Tim za lifestyle i događaje

PRI RUCI DA VAŠ BORAVAK UČINE NEZABORAVNIM

Aleksandra Milić

KOORDINATORKA ZA DOGAĐAJE

„Tim za organizaciju događaja radi na kreiranju uzbudljivog kalendara tokom cijele godine –  od lifestyle, art, regata, zabava, a sve sa visokim kvalitetom produkcije“

Anita Deković Moškov

Events Manager

„Kao voditelj događaja, radim na kreiranju koncepta za nove uzbudljive načine kako da se zabave naši klijenti, gosti i posjetioci – od inovativnih lokacija do nepredvidivih tema, naš portfolio događaja nas pozicionira kao vodeću destinaciju za luksuzne događaje na moru, za svadbe i zabavu na Jadranu.”

Alma Kočan

SUPERVIZORKA ZA LIFESTYLE I KONSIJERŽ USLUGE

„Volim da budem proaktivna i da koristim svoje znanje u konsijeržu, kako bih po mjeri klijenta kreirala nezaboravan boravak u Porto Montenegru. Ulažem maksimalan trud kako bih osigurala da stalno unapređujemo ono što radimo.”

Image
KONTAKTIRAJTE NAS

Vi ste

Unesite e-mail adresu, ime ili telefonski broj i naš tim će vas kontaktirati kako bi najbolje odgovorili vašim željama


Šoping i gastro iskustvo

Saznajte više