EKSKLUZIVNA PONUDA ZA REZIDENCIJE
SAZNAJ VIŠE

Događaji i aktivnosti

Bukiraj i plati*

*Za sva bukiranja do jednog mjeseca

Zatraži ponudu

USPOMENE KOJE TRAJU CIJELI ŽIVOT

Doživite najbolje što Crna Gora nudi

Tim Porto Montenegra kreiraće Vam nezaboravan boravak u Crnoj Gori, potpuno drugačiji nego do sada. Porto Montenegro je epicentar različitih lifestyle i art događaja, ne samo u Crnoj Gori, već i na cijelom Jadranu, koji privlači velika imena i VIP ličnosti.

SVEVREMENSKA ELEGANCIJA I GLAMUR

Dinamična atmosfera u marini

POVEZANA ZAJEDNICA

Život na vodi

Nautičko naselje i Jahting klub Porto Montenegra su glavni centar naše zajednice tokom cijele godine koji nude i mnoštvo mogućnosti za korporativne događaje i privatne zabave.

ASISTENCIJA NA LICU MJESTA

Izuzetni događaji

Bilo da je u pitanju vjenčanje, godišnjica, rođendanska proslava ili koktel uz zalazak sunca sa prijateljima, lifestyle timovi Porto Montenegra su na raspolaganju da se pobrinu o svim željama klijenata.

DOGAĐAJI I NOĆNI ŽIVOT

Ljetnja senzacija

Modne revije, muzički koncerti, međunarodni DJ-evi, degustacije vina, lansiranje luksuznih brendova i noćni život kreiraju intenzivan kalendar događaja u naselju.

BIZNIS PROSTOR

Centar za inovacije

Centar za inovacije, biznis zona za preduzetnike i freelancer-e, otvoren je u Porto Montenegru – radni prostor koji funkcioniše kao kancelarija za sve one kojima je ista potrebna na par sati ili rade na terenu.

GARANTOVANA ORIGINALNOST

Predstavite vaš proizvod

Autentičnost naših lokacija nudi jednistvenu platformu za predstavljanje vaših proizvoda i servisa međunarodnoj klijenteli.

ASPIRATIONAL BACKDROPS

Raznovrsni događaji i lokacije

Jahting klub

Saznajte više

Regent Hotel

Saznajte više

Zbirka Pomorskog Nasljeđa

Saznajte više

Marina Park

Saznajte više

Auditorijum Doma Vojske

Saznajte više

Plato Podmornice

Saznajte više
PRI RUCI DA VAŠ BORAVAK UČINE NEZABORAVNIM

Tim za lifestyle i događaje

Aleksandra Milić

Aleksandra Milić

Koordinatorka za događaje

„Tim za organizaciju događaja radi na kreiranju uzbudljivog kalendara tokom cijele godine –  od lifestyle, art, regata, zabava, a sve sa visokim kvalitetom produkcije“

Anita Deković Moškov

Anita Deković Moškov

Events Manager

„Kao voditelj događaja, radim na kreiranju koncepta za nove uzbudljive načine kako da se zabave naši klijenti, gosti i posjetioci – od inovativnih lokacija do nepredvidivih tema, naš portfolio događaja nas pozicionira kao vodeću destinaciju za luksuzne događaje na moru, za svadbe i zabavu na Jadranu.”

Jovana Vidic

Jovana Vidic

Zamjenica generalnog menadžera PMYC bazena

„U opisu posla vođenja PMYC bazena jesu i svi komercijalni događaji koje radimo na ovom nevjerovatnom mjestu. Vjenčanja, korporativne večere i različite tematske žurke dobijaju sasvim novu dimenziju u atmosferi našeg infinity bazena. Zajedno sa timom za organizaciju događaja, naša je uloga da svaki klijent ima magično i nezaboravno iskustvo. “

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite formu ispod i naš tim će vas kontaktirati kako bi najbolje odgovorili vašim željama.Šoping i gastro iskustvo

Saznajte više