SAVREMENE REZIDENCIJE, URBANI DIZAJN – OD €245,000
SAZNAJ VIŠE
SAVREMENE REZIDENCIJE, URBANI DIZAJN – OD €245,000

Nezaboravni odmori

Luksuzni stanovi za izdavanje na obali mora - Porto Montenegro, Tivat

Iskusite neponovljiv boravak i osjetite ukus izuzetnog načina života u Porto Montenegru uz naše kratkoročne i dugoročne kuće za odmor. Iz naše kolekcije po mjeri izaberite neki od prostranih stanova za iznajmljivanje u luksuznom naselju i uživajte u nezaboravnom odmoru bez gužve u Crnoj Gori sa pristupom nizu ekskluzivnih usluga i pogodnosti.

Kratkoročni boravak

Rezidencije u naselju

Nudeći savršen bjeg za parove, prijatelje i porodice, naši kratkotrajni boravci sastoje se od dnevnih i nedjeljnih cijena za romantične vikend pauze, kratka bjekstva i produžene odmore. Sve cijene uključuju komunalne troškove kao i troškove održavanja i čišćenja, što znači da nema skrivenih iznenađenja.

Saznajte više
Pool in front of building in Porto Montenegro
Living room of the apartment
Boravci koji prave razliku

M Rezidencije

Vrhunska usluga iznajmljivanja, M rezidencija, kompanije Porto Montenegro, dizajnirana je da pruži gostima dosljedne standarde kvaliteta hotela s 5* i paket ekslukzivnih pogodnosti za život u selu. Šema iznajmljivanja M rezidencija uzdiže koncept luksuznih boravaka kako bi donijela sasvim novu dimenziju pogodnosti i gostoljubivosti – počevši od VIP prijave i odjave, dostave hrane i pića iz svih restorana i kafića iz naselja, usluga batlera na zahtjev, usluga kateringa za organizovane zabave i proslave i još mnogo toga.

Saznajte više
Dugoročni boravak

Privatne luksuzne kuće

Za one koji odluče da učine Porto Montenegro svojom bazom, pružiće im se iskustvo da žive neobičnim životom i izuzetnim životnim stilom u naselju, koji se može pohvaliti odabranom kolekcijom stanova za iznajmljivanje. Nudeći zagarantovan smještaj s mirnom atmosferom i bez buke, dostupnim za dugoročno iznajmljivanje i pristupom mnoštvu ekskluzivnih usluga i pogodnosti, privatne luksuzne kuće predstavljaju vrhunsko iskustvo  iznajmljivanja u Porto Montenegru, gdje su osigurani dosljedni standardi kvaliteta i udobnosti.

Saznajte više
private luxury home porto montenegro

Luksuzni stanovi za iznajmljivanje – komfor i ugođaj

Compeling balkony

Upečatljiv dizajn

Naši stanovi za iznajmljivanje preslikavaju tipične crnogorske gradove sa istorijskim karakteristikama kombinujući moderan eksterijer s tradicionalnim vrijednostima, oslikavajući prirodan pejzaž. Uz veliki izbor apartmana, penthouse-a, i duplex-a, naše rezidencije nude neke od najboljih smještajnih kapaciteta u Crnoj Gori.

Dining room in Elena residences

Luksuzan enterijer

Sa modernim enterijerom, luksuznim dizajnerskim elementima, kamenim oblicima i mermernim detaljima, naši enterijeri kreiraju savršenu harmoniju s uređenim krovnim baštama i bazenima, pokazujući da udobnost i luksuz  čine savršeno iskustvo iznajmljivanja.

Fire place in Elena residences

Elegantna raskoš

Prihvatajući zaostavštinu Otomanskog carstva i Mletačke republike, arhitektura naselja je formirana tako da stvara novi oblik luksuza – inovativan i elegantan, za iznajmljivanje luksuznih rezidencija po mjeri i s razlikom.

ZA VIŠE DETALJA I BILO KAKVE IZMJENE PRI VAŠIM REZERVACIJAMA

Upoznajte naš tim za izdavanje

Marta Catalano reservation manager at Porto Montenegro residence

Marta Catalano

Rezervacije & Menadžer tima recepcije
Reception team at residences Porto Montenegro

Tim recepcije

M Rezidencije

Sanja Kuzelj agent

Sanja Kuzelj

Koordinator za iznajmljivanje

skuzelj@portomontenegro.com
+382 69 368 527

Za porodice

dvokrevetni apartmani
2 BR | 2.5 BA

Za parove

jednokrevetni apartmani
1 BR | 1 BA

Za poslovne svrhe

jednokrevetni apartmani
1 BR | 1 BA

Molimo Vas kontaktirajte naš tim za više detalja o trenutno raspoloživim stambenim jedinicama.

PORTO MONTENEGRO LUKSUZNI APARTMANI NUDE SVU PRIVATNOST KOJU STE VI I VAŠA PORODICA TRAŽILI
Pošaljite nam upit.

Ova forma prikuplja Vaše ime, email adresu, broj telefona i državu iz koje dolazite. Molim Vas pročitajte naša pravila o privatnosti kako bi razumjeli na koji način koristimo i čuvamo prikupljene podatke.