SAVREMENE REZIDENCIJE, URBANI DIZAJN – OD €245,000
SAZNAJ VIŠE
SAVREMENE REZIDENCIJE, URBANI DIZAJN – OD €245,000
Logo

Pogodnosti i komfor

Život je mnogo više od smještaja. Zato mi u Porto Montenegru nudimo osjećaj zajedništva – mjesto za život, rad i igru na manje uobičajen način, mjesto za druženje kako s lokalnim stanovništvom tako i umrežavanje sa drugim iseljenicima i doživljavanje Crne Gore iz jedne od naših  zapanjujućih savremenih rezidencija.

Kao polu-stalni članovi naše zajednice, možete uživati u uslugama i pogodnostima koje nudi koordinator za iznajmljivanje, koji brine o svim aspektima administracije zakupa, od računa za komunalne usluge, interneta, opreme i pogodnosti, inventara i održavanja na licu mjesta, održavanja stanova i koordincije tima recepcije, obezbjeđivanja stana po principu „ključ u ruke“, spremnog za useljenje.

Istaknute rezidencije

Za porodice

2 BR | 2.5 BA |

Virtuelna tura

Bedroom in beige

Za parove

1 BR | 1 BA |

Virtuelna tura

U poslovne svrhe

1 BR | 1 BA |

Virtuelna tura

Living room with the bedroom view
Fashion show

Događaji za vlasnike stanova

Godišnji kalendar ekskluzivnih događaja koji kulminiraju ljetom nedeljnih žurki, izletima superjahtama i prefinjenih društvenih večeri. Ekskluzivni događaji, koktel večeri i zabavne aktivnosti u Marina parku na obali mora kao i kultni događaji ispod Sinhra i pozorišne predstave.

Djevojka sa kesama u ruci

Šoping i elitni restorani

Iskusite šoping na novi način u našem prometnom naselju sa preko 55 radnji i dizajnerskih butika koji ugošćuju svjetske modne brendove. Šetalište uz obalu ispunjeno restoranima, kafićima i barovima nudi bogat izbor međunarodnih kuhinja, morskih plodova i vrhunksih vina svjetske klase. što ovu lokaciju čini savršenom opcijom za dugoročni najam.

Girl in the PMYC pool in the sunset

Porto Montenegro Jahting Klub

Porto Montenegro Jahting Klub obuhvata infinity bazen dug 64m, bar, restoran, salon za članove kluba, jedrenje, veslanje, skvoš, terene za tenis i teretanu. Randevui na Porto Montenegro Jahting plaži, inovativnoj oazi uz more sa susjednom plažnom teretanom.

Kids sailing on the sea

Dječje aktivnosti

Tematizovano gusarsko igralište, supervizovano jedrenje, vodeni sportovi i dječiji ljetnji KSI kamp za djecu uzrasta od 6 do 16 godina.

Yachts in Porto Montenegro

Marina vezovi

Marina, nagrađena TYHA Platinum nagradom, sa 450 vezova za jahte dužine 12m – 250m, nudi besporezno i bescarinsko gorivo, prodaju jahti, čarter brokere, proviziju i 24-časovnu asistenciju u vezi s jahtama.

Kids in International Knightsbridge School

Međunarodni internat – škola

Knightsbridge internacionalna škola sa sjedištem u Londonu specijalizovala se za školovanje djece od 3 do 18 godina, nudeći prestižnu međunarodnu bečelor diplomu.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti i uslugama iznajmljivanja.


Ova forma prikuplja Vaše ime, email adresu, broj telefona i državu iz koje dolazite. Molim Vas pročitajte naša pravila o privatnosti kako bi razumjeli na koji način koristimo i čuvamo prikupljene podatke.

Terrace with view on the marina and sea

Kratkoročni zakup

Saznajte više
Kids playing in the pool in Porto

Usluge i pogodnosti

Saznajte više
People hanging outside

Ponude iznajmljivanja

Saznajte više