property of the month
VIEW OFFER

Nekretnine
Crna Gora

Book and Pay*

*Bookings up to one month only

Request a Quote

MI KREIRAMO USPOMENE

Dobrodošli u centar Mediterana

Vrijeme je najdragocjeniji poklon, kreirali smo raj gdje trenuci sa najdražim prijateljima i porodicom postaju uspomene koje ne blijede. Projektovane i izgrađene na temeljima izvrsnosti, sve naše rezidencije odgovaraju zahtjevima onih koji su u potrazi za izvanredno izgrađenim mirnim nautičkim okruženjem u uspješnoj, autentičnoj sredini.

SIGURNA INVESTICIJA NA BEZBJEDNOJ LOKACIJI

Prednosti investiranja

VRIJEDNOST – Porto Montenegro od svog osnivanja 2006. godine podržava evoluciju i rast nacionalne ekonomije, kao najuspješniji projekat na Mediteranu.

SIGURNOST – Uspjeh našeg projekta od samog osnivanja predstavlja garanciju i sigurnu investiciju našoj klijenteli iz svih krajeva svijeta.

POVJERENJE – Uporedo sa velikim uspjesima,  Porto Montenegro je postao jedinstvena i sigurna investiciona prilika ne samo kao plan, već kao dokazani i unosni projekat.

ŠTEDNJA – Poreski ambijent Crne Gore je jedan od najpovoljnijih na svijetu, te je privlačna destinacija za pojedince, familije i kompanije.

ZAJEDNICA – Porto Montenegro u kontinuitetu ulaže u društveno odgovorno poslovanje, s motivacionom klimom za unapređenje života u lokalnoj zajednici.

INTERNACIONALNA ZAJEDNICA

Porto Montenegro zajednica

Postati vlasnik rezidencijalne jedinice u nautičkom naselju Porto Montenegro znači biti dio internacionalne zajednice – članovi Kluba vlasnika stanova uživaju u brojnim benefitima, bogatom kalendaru lifestyle, art i zabavnih događaja i regati. Djeca vlasnika stanova dobijaju posebnu pažnju, od impresivnih aktivnosti za mališane do internacionalnog obrazovanja u međunarodnoj školi.

BUDITE DIO EKSKLUZIVNOSTI

Klub vlasnika

Klub vlasnika stanova u nautičkom naselju Porto Montenegro okuplja preko 200 investitora u stanove i jahte u marini, nudeći širok spektar povoljnosti tokom boravka u nautičkom naselju.

Bogat kalendar događaja tokom ljeta pruža mogućnost uživanja u ležernoj atmosferi Boke Kotorske.

VRHUNSKI LUKSUZ

Jahting klub

Ugledajući se na neke od najekskluzivnijih i najljepših jahting klubova na svijetu, Porto Montenegro Jahting klub je sinonim za impresivan dizajn, raskoš i luksuzni života na vodi.

Uključujući Porto Montenegro teretanu, Sportski i Teniski klub, članovima je na raspolaganju impresivni infinity bazen dug 64m, privatni lounge za članove, noćni klub „Platinum”, restoran na otvorenom „De Gustibus” i barovi.

Članstvo u Jahting klub je jedna od mnogih prednosti kupovine veza ili nekretnine u Porto Montenegru.

DOŽIVITE PRAVO ISKUSTVO SA 5 ZVJEZDICA NA JADRANU

Regent Porto Montenegro

Smješten uz samu obalu mora, Regent Porto Montenegro je butik hotel, u kategorizaciji 5 zvjezdica sa 175 soba. Gosti i stanari imaju pristup konsijeržu, bazenima, restoranima, poslastičarnici, biblioteci, cigar lounge-u i Regent Spa centru.

MEĐUNARODNA INTERNATSKA ŠKOLA ZA SVE UZRASTE

Međunarodna škola Knightsbridge

U saradnji sa Knightsbridge Schools International, Porto Montenegro želi da osigura internacionalno obrazovanje za djecu čiji roditelji borave ovdje tokom cijele godine.

Namijenjena učenicima uzrasta između  3 i 19 godina, škola nudi International Baccalaureate program. kao i savremene sportske sadržaje

BRINEMO SE O VAŠOJ IMOVINI

Opcije za upravljanje imovinom

Naši timovi su od početka dio projekta, te je njihovo iskustvo od izuzetne važnosti kada je u pitanju upravljanje rezidencijama na svakodnevnom nivou.

SUŠTINA JE U DETALJIMA

Posvećeni timovi za upravljanje imovinom

Naš cilj je razumijevanje i pružanje usluga kako bi se obezbijedilo nesmetano iskustvo vlasnicima stanova – profesionalci sa dokazanim iskustvom u ugostiteljstvu i funkcionisanju hotela, na raspolaganju su 24h i pokrivaju sve aspekte vlasništva i upravljanja.

Pošaljite upit
BRINEMO O VAŠOJ NEKRETNINI

Upravljanje Zakupom

Porto Montenegro nudi vlasnicima uslugu iznajmljivanja stanova koja osigurava da njihov dragocjeni dom bude zaštićen dok donosi prihod.

Ova usluga je osmišljena da pruži pravo sveobuhvatno iskustvo za one koji odluče da ostanu u naselju tokom godine.

Uspostavljanje sjajnih odnosa i klijenti koji se rado vraćaju dokaz su da je članstvo u ovoj nautičkoj zajednici užitak i privilegija.

Pošaljite upit


Profesionalci za prodaju stambenih jedinica

KLJUČ STANA U PORTO MONTENEGRU JE VAŠ

Ivan Peković

DIREKTOR PRODAJE ZA CENTRALNU I ISTOČNU EVROPU

„Kao neko ko živi u Tivtu, odlično poznajem ovaj kraj – radim na projektu skoro deset godina i lako prepoznajem potrebe klijenata. Prilagođavam im našu uslugu i nalazim najbolja rješenja za njih kako bismo im pomogli da izvuku najbolje iz iskustva u Porto Montenegru”.

Katie Smirnina

MENADŽER PRODAJE

„Kao dio tima prodaje, posvećena sam tome da provedem klijenta od trenutka kada poželi da postane vlasnik stana dok u potpunosti ne postane dio Porto Montenegro zajednice i njenog lifestyle-a.”

John Stephens

MENADŽER PRODAJE

„Baveći se prodajom dolazim u kontakt sa ljudima različitih profila – volim da razvijam čvrste odnose sa svojim klijentima kada im pomažem da donesu odluku o kupovini nekretnine u Porto Montenegru”.

Image
DOM U PORTO MONTENEGRU

Vi ste

Naš tim za prodaju stanova je na raspolaganju da Vam pokaže apartmana i jedinstvene penthouse vile koje su u prodaji.