EKSKLUZIVNA PONUDA ZA REZIDENCIJE
SAZNAJ VIŠE

Nekretnine
Crna Gora

Bukiraj i plati*

*Za sva bukiranja do jednog mjeseca

Zatraži ponudu

MI KREIRAMO USPOMENE

Dobrodošli u centar Mediterana

Vrijeme je najdragocjeniji poklon, kreirali smo raj gdje trenuci sa najdražim prijateljima i porodicom postaju uspomene koje ne blijede. Projektovane i izgrađene na temeljima izvrsnosti, sve naše rezidencije odgovaraju zahtjevima onih koji su u potrazi za izvanredno izgrađenim mirnim nautičkim okruženjem u uspješnoj, autentičnoj sredini.

Rezidencije “Elena”

Rezidencijalna jedinica Elena, predstavlja elegantan dodatak rezidencijalnoj kolekciji Porto Montenegra, a nalazi se u centralnom bulevaru, koji je sinonim za jedinstveno šoping i gastro iskustvo. Smještena između zaliva i okolnih planina, rezidencijalna jedinica Elena svojom savremenom arhitekturom nudi život pored mora i čuva Vašu privatnost tako da, ako želite da kupite nekretninu u Crnoj Gori – na pravom ste mjestu.

Saznajte više
Regent Residences

Integracije luksuza i života na obali predstavlja harmoničan spoj koji se ogleda kroz Porto Montenegro rezidencijalnu kolekciju – Pool Club rezidencije, bazirane su na modelu condo hodela, obezbjeđuju rezidentima privatni pristup uslugama i pogodnostima koje nudi hotel Regent Porto Montenegro, ali i ekskluzivni Porto Montenegro Klub vlasnika stanova.

Saznajte više
INTERNACIONALNA ZAJEDNICA

Porto Montenegro zajednica

Postati vlasnik rezidencijalne jedinice u nautičkom naselju Porto Montenegro znači biti dio internacionalne zajednice – članovi Kluba vlasnika stanova uživaju u brojnim benefitima, bogatom kalendaru lifestyle, art i zabavnih događaja i regati. Djeca vlasnika stanova dobijaju posebnu pažnju, od impresivnih aktivnosti za mališane do internacionalnog obrazovanja u međunarodnoj školi.

BUDITE DIO EKSKLUZIVNOSTI

Klub vlasnika

Klub vlasnika stanova u nautičkom naselju Porto Montenegro okuplja preko 200 investitora u stanove i jahte u marini, nudeći širok spektar povoljnosti tokom boravka u nautičkom naselju.

Bogat kalendar događaja tokom ljeta pruža mogućnost uživanja u ležernoj atmosferi Boke Kotorske.

VRHUNSKI LUKSUZ

Jahting klub

Ugledajući se na neke od najekskluzivnijih i najljepših jahting klubova na svijetu, Porto Montenegro Jahting klub je sinonim za impresivan dizajn, raskoš i luksuzni način života na vodi.

Uključujući Porto Montenegro teretanu, Sportski i Teniski klub, članovima je na raspolaganju impresivni infinity bazen dug 64m, privatni lounge za članove, noćni klub „Platinum”, restoran na otvorenom „De Gustibus” i barovi.

Članstvo u Jahting klubu je jedna od mnogih prednosti kupovine veza ili nekretnine u Porto Montenegru.

DOŽIVITE PRAVO ISKUSTVO SA 5 ZVJEZDICA NA JADRANU

Regent Porto Montenegro

Smješten uz samu obalu mora, Regent Porto Montenegro je butik hotel, u kategorizaciji 5 zvjezdica sa 175 soba. Gosti i stanari imaju pristup konsijeržu, bazenima, restoranima, poslastičarnici, biblioteci, cigar lounge-u i Regent Spa centru.

MEĐUNARODNA INTERNATSKA ŠKOLA ZA SVE UZRASTE

Međunarodna škola Knightsbridge

U saradnji sa Knightsbridge Schools International, Porto Montenegro želi da osigura internacionalno obrazovanje za djecu čiji roditelji borave ovdje tokom cijele godine.

Namijenjena učenicima uzrasta između  3 i 19 godina, škola nudi International Baccalaureate program kao i savremene sportske sadržaje

BRINEMO SE O VAŠOJ IMOVINI

Opcije za upravljanje imovinom

Naši timovi su od početka dio projekta, te je njihovo iskustvo od izuzetne važnosti kada je u pitanju upravljanje rezidencijama na svakodnevnom nivou.

SUŠTINA JE U DETALJIMA

Posvećeni timovi za upravljanje imovinom

Naš cilj je razumijevanje i pružanje usluga kako bi se obezbijedilo nesmetano iskustvo vlasnicima stanova – profesionalci sa dokazanim iskustvom u ugostiteljstvu i funkcionisanju hotela, na raspolaganju su 24h i pokrivaju sve aspekte vlasništva i upravljanja.

Pošaljite upit
BRINEMO O VAŠOJ NEKRETNINI

Upravljanje Zakupom

Porto Montenegro nudi vlasnicima uslugu iznajmljivanja stanova koja osigurava da njihov dragocjeni dom bude zaštićen dok donosi prihod.

Ova usluga je osmišljena da pruži pravo sveobuhvatno iskustvo za one koji odluče da ostanu u naselju tokom godine.

Uspostavljanje sjajnih odnosa i klijenti koji se rado vraćaju dokaz su da je članstvo u ovoj nautičkoj zajednici užitak i privilegija.

Pošaljite upit
SVI RAZLOZI ZAŠTO JE PORTO MONTENEGRO DOBAR IZBOR

Luksuzne rezidencije na prodaji

Bezbjedno područje za investiciju u nekretnine

Pored kvaliteta izgradnje, lokacije i pouzdanosti u investiciju, tu je još mnogo razloga zašto je Porto Montenegro prava odluka u potrazi za dobrom nekretninom u Evropi.

Nestvarno mjesto za vaš novi dom u Crnoj Gori

Stabilna ekonomija i razvoj Crne Gore samo su neki od razloga atraktivnosti ove lokacije za kupovinu nekretnine na obali i ulaganja u nekretnine, uz jedinstvenu  ljepotu zaliva Boka Kotorske, Jadrana i blizine evropskih prestonica.

Evropska dostupnost za sve putnike

Marina Porto Montenegro je lokacija koja nudi mogućnost atraktivnog krstarenja po cijelom Mediteranu, a nautičko naselje Porto Montenegro je u centru grada Tivta, na samo 4km od aerodroma koji je spaja sa svim evropskim prestonicama. Nekretnina u Porto Montenegru, iako je na glavnoj promenadi grada Tivta, nudi svu privatnost i ušuškanost ljetnje rezidencije.

KLJUČ STANA U PORTO MONTENEGRU JE VAŠ

Profesionalci za prodaju stambenih jedinica

Ivan Peković

DIREKTOR PRODAJE ZA CENTRALNU I ISTOČNU EVROPU

„Kao neko ko živi u Tivtu, odlično poznajem ovaj kraj – radim na projektu skoro deset godina i lako prepoznajem potrebe klijenata. Prilagođavam im našu uslugu i nalazim najbolja rješenja za njih kako bismo im pomogli da izvuku najbolje iz iskustva u Porto Montenegru”.

Katie Smirnina

MENADŽER PRODAJE

„Kao dio tima prodaje, posvećena sam tome da provedem klijenta od trenutka kada poželi da postane vlasnik stana dok u potpunosti ne postane dio Porto Montenegro zajednice i njenog lifestyle-a.”

John Stephens

MENADŽER PRODAJE

„Baveći se prodajom dolazim u kontakt sa ljudima različitih profila – volim da razvijam čvrste odnose sa svojim klijentima kada im pomažem da donesu odluku o kupovini nekretnine u Porto Montenegru”.

Naš tim za prodaju stanova je na raspolaganju da Vam pokaže apartmana i jedinstvene penthouse vile koje su u prodaji.