SAVREMENE REZIDENCIJE, URBANI DIZAJN – OD €245,000
SAZNAJ VIŠE
SAVREMENE REZIDENCIJE, URBANI DIZAJN – OD €245,000

MI KREIRAMO USPOMENE

Dobrodošli u centar Mediterana

Vrijeme je najdragocjeniji poklon, kreirali smo raj gdje trenuci sa najdražim prijateljima i porodicom postaju uspomene koje ne blijede. Projektovane i izgrađene na temeljima izvrsnosti, sve naše rezidencije odgovaraju zahtjevima onih koji su u potrazi za izvanredno izgrađenim mirnim nautičkim okruženjem u uspješnoj, autentičnoj sredini.

Elena rezidencije
Rezidencije “Elena”

Rezidencijalna jedinica Elena, predstavlja elegantan dodatak rezidencijalnoj kolekciji Porto Montenegra, a nalazi se u centralnom bulevaru, koji je sinonim za jedinstveno šoping i gastro iskustvo. Smještena između zaliva i okolnih planina, rezidencijalna jedinica Elena svojom savremenom arhitekturom nudi život pored mora i čuva Vašu privatnost tako da, ako želite da kupite nekretninu u Crnoj Gori – na pravom ste mjestu.

Saznajte više
People on terrace in front of yachts
Regent Residences

Integracije luksuza i života na obali predstavlja harmoničan spoj koji se ogleda kroz Porto Montenegro rezidencijalnu kolekciju – Pool Club rezidencije, bazirane su na modelu condo hodela, obezbjeđuju rezidentima privatni pristup uslugama i pogodnostima koje nudi hotel Regent Porto Montenegro, ali i ekskluzivni Porto Montenegro Klub vlasnika stanova.

Saznajte više
INTERNACIONALNA ZAJEDNICA

Porto Montenegro zajednica

Postati vlasnik rezidencijalne jedinice u nautičkom naselju Porto Montenegro znači biti dio internacionalne zajednice – članovi Kluba vlasnika stanova uživaju u brojnim benefitima, bogatom kalendaru lifestyle, art i zabavnih događaja i regati. Djeca vlasnika stanova dobijaju posebnu pažnju, od impresivnih aktivnosti za mališane do internacionalnog obrazovanja u međunarodnoj školi.

People in Owners Club in Porto Montenegro
BUDITE DIO EKSKLUZIVNOSTI

Klub vlasnika

Klub vlasnika stanova u nautičkom naselju Porto Montenegro okuplja preko 200 investitora u stanove i jahte u marini, nudeći širok spektar povoljnosti tokom boravka u nautičkom naselju.

Bogat kalendar događaja tokom ljeta pruža mogućnost uživanja u ležernoj atmosferi Boke Kotorske.

Yacht Club in Porto Montenegro
VRHUNSKI LUKSUZ

Jahting klub

Ugledajući se na neke od najekskluzivnijih i najljepših jahting klubova na svijetu, Porto Montenegro Jahting klub je sinonim za impresivan dizajn, raskoš i luksuzni način života na vodi.

Uključujući Porto Montenegro teretanu, Sportski i Teniski klub, članovima je na raspolaganju impresivni infinity bazen dug 64m, privatni lounge za članove, noćni klub „Platinum”, restoran na otvorenom „De Gustibus” i barovi.

Članstvo u Jahting klubu je jedna od mnogih prednosti kupovine veza ili nekretnine u Porto Montenegru.

Regent Hotel in Porto Montenegro
DOŽIVITE PRAVO ISKUSTVO SA 5 ZVJEZDICA NA JADRANU

Regent Porto Montenegro

Smješten uz samu obalu mora, Regent Porto Montenegro je butik hotel, u kategorizaciji 5 zvjezdica sa 175 soba. Gosti i stanari imaju pristup konsijeržu, bazenima, restoranima, poslastičarnici, biblioteci, cigar lounge-u i Regent Spa centru.

Kids in International Knightsbridge School
MEĐUNARODNA INTERNATSKA ŠKOLA ZA SVE UZRASTE

Međunarodna škola Knightsbridge

U saradnji sa Knightsbridge Schools International, Porto Montenegro želi da osigura internacionalno obrazovanje za djecu čiji roditelji borave ovdje tokom cijele godine.

Namijenjena učenicima uzrasta između  3 i 19 godina, škola nudi International Baccalaureate program kao i savremene sportske sadržaje

BRINEMO SE O VAŠOJ IMOVINI

Opcije za upravljanje imovinom

Naši timovi su od početka dio projekta, te je njihovo iskustvo od izuzetne važnosti kada je u pitanju upravljanje rezidencijama na svakodnevnom nivou.

SUŠTINA JE U DETALJIMA

Posvećeni timovi za upravljanje imovinom

Naš cilj je razumijevanje i pružanje usluga kako bi se obezbijedilo nesmetano iskustvo vlasnicima stanova – profesionalci sa dokazanim iskustvom u ugostiteljstvu i funkcionisanju hotela, na raspolaganju su 24h i pokrivaju sve aspekte vlasništva i upravljanja.

Pošaljite upit
Terrace in Porto Montenegro
Pool in front of building in Porto Montenegro
BRINEMO O VAŠOJ NEKRETNINI

Upravljanje Zakupom

Porto Montenegro nudi vlasnicima uslugu iznajmljivanja stanova koja osigurava da njihov dragocjeni dom bude zaštićen dok donosi prihod.

Ova usluga je osmišljena da pruži pravo sveobuhvatno iskustvo za one koji odluče da ostanu u naselju tokom godine.

Uspostavljanje sjajnih odnosa i klijenti koji se rado vraćaju dokaz su da je članstvo u ovoj nautičkoj zajednici užitak i privilegija.

Pošaljite upit
RAZLOZI ZAŠTO I TREBALO DA KUPITE NEKRETNINE U PORTU

Prodaja luksuznih stanova na obali

Ukoliko nijedan od razloga koje smo do sada naveli nisu dovoljni da suzite potragu za luksuznim domom, pripremili smo vam još nekoliko činjenica pred kojima nećete ostati ravnodušni.

Bezbedno okruženje za ulaganje u nekretnine

Uvjereni smo da je globalna potraga za nekretninama veoma komplikovan posao. Osim ljepote i sveukupne pogodnosti koju luksuzni dom na destinaciji treba da ponudi, nameće se i pravno pitanje koje treba posebno razmotriti. Ono u šta možete biti uvjereni jeste da su evropska ulaganja u okviru nekretnina u Porto Montenegru izuzetno sigurna investicija.

Zadivljujuća lokacija za nekretninu u Crnoj Gori

Pouzdana ekonomska situacija i ubrzan napredak zemlje su još neke od činjenica koje doprinose atraktvnosti nekretnina u Portu. Crna Gora je zemlja u srcu Evrope, sa veličanstvenim prirodnim zalivom Boke Kotorske na Jadranskom moru, koji pruža brojne šanse za ulaganje. Tim profesionalaca pomoći će Vam da donesete najbolju odluku pri kupovini luksuznog raja u Crnoj Gori.

Povezanost sa svim evropskim gradovima

Iz naše pomorske luke možete lako istražiti sve mediteranske destinacije, dok je blizina Porto Montenegra Tivtu omogućila jednostavno putovanje vazdušnom linijom, s obzirom na to da je aerodrom u Tivtu udaljen svega 4km od vašeg novog, luksuznog doma. Nekretnine u Porto Montenegru su sve što očekujete od luksuzne destinacije i najviše što tražite od privatnosti.

KLJUČ STANA U PORTO MONTENEGRU JE VAŠ

Profesionalci za prodaju stambenih jedinica

Ivan Perkovic Head of Sales

Ivan Peković

DIREKTOR PRODAJE ZA CENTRALNU I ISTOČNU EVROPU

„Kao neko ko živi u Tivtu, odlično poznajem ovaj kraj – radim na projektu skoro deset godina i lako prepoznajem potrebe klijenata. Prilagođavam im našu uslugu i nalazim najbolja rješenja za njih kako bismo im pomogli da izvuku najbolje iz iskustva u Porto Montenegru”.

Katie Smirnina Sales Manager

Katie Smirnina

MENADŽER PRODAJE

„Kao dio tima prodaje, posvećena sam tome da provedem klijenta od trenutka kada poželi da postane vlasnik stana dok u potpunosti ne postane dio Porto Montenegro zajednice i njenog lifestyle-a.”

A woman smiling

Kate Parshina

MENADŽER PRODAJE

“Proces kupovine nekretnine predstavlja putovanje kako za kupca, tako i za prodavca, a na prodavcu je da to putovanje učini prijatnim ili izuzetno teškim. Moj pozitivan stav, znanje o proizvodu kao i pristup orjentisan na zadovoljstvo kupaca, pomažu klijentima da uživaju u cjelokupnom procesu – od samog početka do momenta kada dobiju ključeve njihovog doma iz snova.”

Naš tim za prodaju stanova je na raspolaganju da Vam pokaže apartmana i jedinstvene penthouse vile koje su u prodaji.
Ova forma prikuplja Vaše ime, email adresu, broj telefona i državu iz koje dolazite. Molim Vas pročitajte naša pravila o privatnosti kako bi razumjeli na koji način koristimo i čuvamo prikupljene podatke.