EKSKLUZIVNA PONUDA ZA REZIDENCIJE
SAZNAJ VIŠE
EKSKLUZIVNA PONUDA ZA REZIDENCIJE

Ekonomik Accountants i Advokatska kancelarija Antunović-Milošević su novi članovi ABC-a

Novi pravni, poreski i računovodstveni service-desk u Porto Montenegru – Arsenal Business Club, dostupan je poslovnim saradnicima i mještanima Porto Montenegra. Kancelarija je poslovna jedinica računovodstvne firme Ekonomik Accountants d.o.o. i advokatske kancelarije Antunović-Milošević, obije smještene u glavnom gradu, koje su na komplementarni način udružile snage. Usluge čine savjetovanje vrhunskog kvaliteta putem sertifikovanog i licenciranog kadra iz oblasti prava, računovodstvenog izvještavanja i poreskog savjetovanja.

Ekonomik Accountants d.o.o. osnovan 2006. godine, zastupa više od 350 kompanija iz različitih industrija koje potiču iz više od 40 zemalja sa 6 različitih kontinenata. Kompanija je nagrađena priznanjem „100 najvećih u Crnoj Gori“ i postala je 2020. godine i zvanično vodeća na tržištu Crne Gore u revizorskoj i računovodstvenoj industriji sa ostvarenih 1,2 miliona eura prihoda. Visokokvalifikovani tim sastoji se od sertifikovanih računovođa, revizora, sudskih tumača i broji 18 posvećenih profesionalaca koji su na raspolaganju za izvanrednu poslovnu podršku kakvu Vaša kompanija zaslužuje. Nastojanje za najvišim nivoom kvaliteta je očigledan. Finansijsko izvještavanje se sprovodi po IAS i IFRS standardima, Etičkim kodeksom profesionalnih računovođa, članstvu u Institutu sertifikovanih računovođa Crne Gore, ISRCG, članom IFAC-a i Institutu računovođa i revizora Crne Gore, IRRCG.

Advokatska kancelarija Antunović-Milošević, osnovana 2014. godine, poznata je advokatska kancelariju u oblasti bankarstva, finansija, imigracija i nekretnina, kao i u javnom sektoru. Kancelarija zastupa širok portfolio renomiranih domaćih i stranih kompanija, a visoko je specijalizovana za privredno pravo, građansko pravo, upravno pravo, prava stranih državljana, radno pravo, nekretnine, imovinu i investicije, stečajno pravo i bankarsko pravo, koje rade na tržištu lideri u bankarskoj i razvojnoj industriji. Advokatsku kancelariju osnovali su partneri Milovan Milošević i Jelena Antunović, a uz njih na Vašoj usluzi je još 5 iskusnih advokata, koji su članovi su Advokatske komore Crne Gore i licencirani stečajni upravnici. Kompanijia pruža pragmatičnu, brzu i preciznu uslugu koja na najvišem nivou može čvrsto podržati vaše poslovne ciljeve u Crnoj Gori.

 

Radno vrijeme

08:00h – 17:00h

Kontakt

Web stranice www.ekonomik.co i www.antunovic-milosevic.me

Za poresko savjetovanje ili računovodstvo +382 67 200 006 ili pošaljite e-mail na contact@ekonomik.me

Za pravna pitanja +382 69 193 022 ili pošaljite e-mail na office@antunovic-milosevic.me

 

Adresa

Trg Božane Vučinić 10/1, 81000, Podgorica

4a Vasa Raičkovića, Podgorica 81000

Porto Montenegro, Arsenal business Club, Obala BB, 85320, Tivat