EKSKLUZIVNA PONUDA ZA REZIDENCIJE
SAZNAJ VIŠE

Porto Montenegro na Evropskim Sajmovima Nautike

Kompanija Adriatic Marinas, predstavila je projekat vodeće matične luke za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro, na Sajmovima nautike u Monaku i Sauthemptonu.

Monaco Yacht Show MYS krajem septembra tradicionalno okuplja najpoznatija brodogradilišta, brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, kao i sam vrh jahting dizajna i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila, te ove godine je brojio preko 600 izlagača iz 38 zemalja.

Na ovoj prestižnoj manifestaciji predstavljene su brojne jahting kompanije, kao i više od 125 superjahti, a tim Porto Montenegra je predstavio najnoviju ponudu tivatske marine, koja uključuje i mogućnost vezivanja jahti na 450 vezova, do rekordnih 250 metara dužine. Marina za superjahte je vremenom postala način života članova evropske jahting zajednice. Kao i svake zime van čarter sezone, boravak u naselju i marini predstavlja kombinaciju zabave, glamura i opuštanja, uz dobar odabrih sportsko-kulturnih sadržaja, zanimljiv miks ugostiteljskih objekata i internacionalnih modnih brendova. Porto Montenegro se predstavlja kao nautički centar i luksuzna marina na Jadranu, koja veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima – od pogodnosti pri zakupu vezova do organizacije aktivnih odmora vezanih za vodu, jedriličarske pakete i organizaciju regati. Veliko interesovanje vlada za dugoročni zakup vezova u marini i Crnu Goru kao već prepoznatljivu jahting destinaciju na evropskom tržištu, istakao je Senior PR i marketing menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Ovaj nautički centar je omiljeno mjesto boravka zbog benefita u cjenovnim zimskim paketima, 24h konsijerž usluge u marini, intenzivnog kalendara događaja u Jahting klubu Porto Montenegra, ali i klubu Članova posade, i to je jaka tržišna prednost. Sajmovi nautike su, zbog svojih pratećih sadržaja, panela, zabava, konferencija i sastanaka, odličan način da se Porto Montenegro, ali i čitava Crna Gora, predstavi i pozicionira kao atraktivna jahting destinacija, jer su posjetioci i učesnici ovih manifestacija najznačajniji “igrači” u nautičkom biznisu širom svijeta.

Marina Porto Montenegro i Crna Gora su se pozicionirale kao luksuzna destinacija i čarter odredište, koje pariraju najvećim nautičkim centrima u Španiji, Francuskoj, jugu Italije, a britansko tržište je, itekako, zainteresovano za Crnu Goru. U sklopu naših sajamskih aktivnosti predstavljamo kapacitete marine i usluge, potvrdivši kredibilitet naše usluge kao dobitnici jedinstvene i prestižne Platinum nagrade, koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA), u saradnji sa asocijacijom Marina industrijalaca (MIA), ali i zanimljivim zimskim paketima za kapetane brodova i njihovu posadu, istakla je Marina marketing koordinatorka Porto Montenegra Jovana Živković.