EKSKLUZIVNA PONUDA ZA REZIDENCIJE
SAZNAJ VIŠE

Potvrđen dolazak jedriličarskih olimpijaca

RC44 jedrilice su lagane konstrukcije, izrađene u cijelosti od karbona, sa snažnom konstrukcijom jedara, koja su predviđena za snažne vjetrove.

Zadovoljstvo je da sezonu jedrenja u Porto Montenegru započnemo regatom ovog kalibra – Jedriličarski klub Porto Montenegro intenzivno je radio na atraktivnom kalendaru internacionalnih regata u Bokotorskom zalivu, a sa RC44 posadom i takmičarima možemo reći da dokazujemo povjerenje svjetskih jedriličara i njihove flote, ističe izvršni direktor Porto Montenegra David Margason.

Na listi takmičara su i pobjednik utrke za 2018. godinu Nic Poons, svjetski šampion Vladimir Prosikhin, Torbjorn Tornkvist iz Artemis Racing-a, Igor Lah iz ekipe CEEREF, John Bassadone iz ekipe Peninsula Petroleum, reprezentativci Bronenosec jedriličarskog tima, Vladimir Liubomirov i Kirill Frolov, i Hugues Lepic iz Aleph Racing-a. Na regatu stiže i Russell Coutts, jedan od dizajnera jedrilica RC44, a regati će se ove sezone pridružiti novi brod koji pripada Tavatuy jedriličarskom timu.

Ponosni smo na činjenicu da smo srebrni sponzor ove regate a ujedno i matična luka za sve profesionalce – učesnike. Radujemo se što ćemo biti u prilici da izrazimo dobrodošlicu pratiocima koji već rezervišu naš atraktivan RC 44 paket aranžman kreiran sa ciljem doživljaja ovog eminentnog jedriličarskog događaja uz pogodnosti boravka u luksuznom hotelu i brojne benefite. Čast nam je što sezonu 2019. započinjemo upravo ovakvom prilikom, izjavio je Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela. Benefiti učestvovanja na regati RC44 su mnogi, i zbog toga je ona godinama izgradila sjajan imidž i povjerenje svjetskih jedriličara: jedrilice su elegantne i savremene, izazov je upravljati njima i sa 5 i sa 25 čvorova vjetra. Najbolje od svega jeste prilika doživjeti iskustvo Grand Prix trke na najvišem nivou i jedriti sa nekom od najboljih posada.

Nakon RC44 Porto Montenegra, od 10. do 14. aprila, jedriličarska flota jedri Adris 44Cup u Hrvatskoj. 44CUP Marstrand u Švedskoj se jedri od 9 do 13. jula, a nakon toga 44CUP Cascais u Portugalu, i ovogodišnja tura završava regatom 44Cup Palma u Španiji od 13. do 17. novembra.