EKSKLUZIVNA PONUDA ZA REZIDENCIJE
SAZNAJ VIŠE

Ušuškani Oktobar

Regent Porto Montenegro najavljuje uzbudljiv oktobar mjesec sa posebnim slanim delicijama u Gourmet Corneru i bogatim izborom pića u Library Bar-u.

Gourmet Corner će tokom oktobra mjeseca nositi glavni gurmanski potpis hotela te pored već poznatih promo ponuda poput kafe, đusa i kroasana uvodi detox sokove u jutarnju rutinu idealno za promjenljivo doba godine te potrebu za vitaminima kao priprema za hladnije dane.

Pored jutarnje rutine uz novitet detox sokova, Gourmet Corner ove zime postaje sunčana oaza za brzi ručak uz odlične bagel sendviče i bogate supe sa dnevnog menija. S velikom pažnjom smo kreirali ovu zimsku ponudu koja je idealna za ručak sa kolegama tokom radnog dana. Vikendima tokom oktobra pripremamo niz polastica od oraha u Gourmet Corneru, izjavio je Željko Knezović, Menadžer za hranu i piće hotela Regent Porto Montenegro.

Zabava tokom oktobra mjeseca u Library Bar-u proteći će u mirnijem tonu uz Aperitivo koncept od 18 – 21 čas kao idealna pozivnica za druženje uz slane zalogaje i piće pored kamina nakon radnog dana; srijedom uveče od 21 čas note klavira garantovaće elegantnu zabavu.

Žurka za Noć vještica 31.oktobra (Halloween) sinonim je pozivnice za dobru zabavu koja će početi od 18:00 časova u Library Bar-u uz muzičku pratnju Kira benda.