EKSKLUZIVNA PONUDA ZA REZIDENCIJE
SAZNAJ VIŠE
EKSKLUZIVNA PONUDA ZA REZIDENCIJE
CKB bank logo

CKB

Crnogorska komercijalna banka, članica OTP grupe, predstavlja banku sa veoma razvijenom mrežom od 29 poslovnih jedinica, više od 4.000 POS terminala i preko 100 bankomata, čime uspješno pokriva cijelu teritoriju Crne Gore.

CKB je jedina banka u Crnoj Gori koja u svom asortimanu nudi BLUE American Express karticu i American Express Gold karticu. Pored širokog spektra VISA i MasterCard kartica, ističemo CKB Visa Electron i CKB Debit MasterCard PayPass čije je izdavanje i mjesečno održavanje besplatno, kao i plaćanje na svim POS terminalima u Crnoj Gori i bilo gdje u svijetu.

Nadogradili smo ispunjenje vaših finansijskih potreba i efikasan odgovor na poslovne izazove, dodatnom vrijednošću u okviru sigurne i moderne privatne bankarske usluge Crnogorske komercijalne banke, članice OTP bankarsko-finansijske grupe. CKB Privatno bankarstvo i investicioni servis je savremeni niz proizvoda i usluga na vrhunskom nivou, prilagođen vašem načinu rada, dinamičnom poslovnom životu i finansijskim potrebama. Za više informacija pozovite 19903, pošaljite email na pbis@ckb.me ili posjetite filijalu CKB Privatnog bankarstva i investicionog servisa koja se nalazi u okviru Capital Plaza u Podgorici ili naše prostorije u Tivtu, Palih boraca bb.

Radno vrijeme

24 sata

Lokacija

Teuta | Village map

Kontakt podaci

Tel: +382 (0)32 673 921

Web sajt: www.ckb.me