EKSKLUZIVNA PONUDA ZA REZIDENCIJE
SAZNAJ VIŠE
EKSKLUZIVNA PONUDA ZA REZIDENCIJE

Mjesto gdje počinju nove avanture

Smješten u spektakularnom Bokokotorskom zalivu, pod zaštitom UNESCO-a, Porto Montenegro je sinergija atraktivnog načina života svjetske klijentele na ovoj obali Mediterana, marine i luksuznog nautičkog naselja sa nekretninama za prodaju i najam.

Impresivna marina sa 450 vezova, rezidencije, atraktivni svjetski brendovi, internacionalno gastro iskustvo, elegantni barovi, sportski, zabavni i art punktovi, kreiraju upečatljiv identitet glavne promenade Porto Montenegra.

Dinamičan miks od preko 80 maloprodajnih jedinica obuhvata svjetske modne dizajnere, dnevni spa centar i frizerski salon, konsijerž za jahte, te naravno, kvalitetne F&B jedinice, destinaciji daju pečat tokom cijele godine.

Rezidencije

Saznaj više

Smještaj

Saznaj više

Jahting klub

Saznaj više

Hotel Regent

Saznaj više
Rezidencije

Dragulj Mediterana

Vrijeme je naš najdragocjeniji dar – kreirali smo dom i destinaciju za odmor u kojem trenuci s našim najdražim saputnicima i porodicom postaju bezvremenske uspomene. Dizajnirane i izgrađene na temelju izvrsnosti, sve naše luksuzne rezidencije odgovaraju onima koji traže kvalitetnu stambenu jedinicu, idealno okruženje i bez problema i sigurno okruženje, pružajući ekskluzivno članstvo zajednici vođenoj uspjehom, prestižom i poštovanjem.

Otkrijte Boka Place

Saznaj više

Elena Rezidencije

Saznaj više

Regent Rezidencije

Saznaj više

Program ekonomskog državljanstva

Saznaj više
MARINA

Raj za strastvene nautičare

„Svako od nas ima u venama tačno isti procenat soli koja postoji u okeanu – dakle, imamo soli u krvi, u znoju i u suzama. Vezani smo za okean; kada se vratimo moru, vraćamo se odakle smo došli.” JFK

Premium & Platinum

Ponuda vezova

Saznaj više

Platinum Showroom Package

Saznaj više

Klub posade

Saznaj više
Najnoviji trendovi

Jedinstveno šoping iskustvo

Smješteni duž cijele promenade u nautičkom naselju, prodajne jedinice su zamišljene kao intimno i kosmopolitsko okruženje u kojem možete provesti opušteno veče nakon dana na plaži ili na krstarenju.

Šoping Centar

Saznaj više

Restorani

Saznaj više

Događaji i aktivnosti

Saznaj više